Pages

14. märts 2012

Festival Inspiratsioon toob Võrru Chalice’i ja teisi põnevaid artiste!

Esmakordselt elluviidav Festival Inspiratsioon pakub noortele tutvumist põnevate muusika-, kunsti- ning muusikastiilidega ning aktiivset tegevust koolivaheaja alguseks.
Festival Inspiratsioon jaotub kolmeks teemaks: muusika, kunst ja tants.
Huvilistel on võimalik võtta osa nii paljudest tegevustest kui endal mahti on.

Festivali põhitegevus ehk töötoad ja võimas lõppkontsert, mille peaesinejaks on Jarek Kasar esinejanimega Chalice, toimuvad 17.märtsil 2012, Võrus Kultuurimajas Kannel. Aset leiavad erinevad muusika-, tantsu- ja kunstitöötoad ning samas on ka võimalus oma vaheaega suure pauguga alustada.
Tantsutöötubade teemadeks on näiteks house, locking ja kaasaegne tants. Muusikas kitarr, trummid ja beatbox ning kunstis palju muud innovaatilist ja loovat näiteks graffiti töötuba. Trummitöötoa läbiviija on valitud R2 Unistuste bändi 2011, on Lenna, Inese ja Trafficu bändi liige ning veel igati aktiivne eesti trummar Reigo Ahven. Peale siintoodud nimekirja on tulemas veel mitmeid üllatusi.
Eesmärgiks on pakkuda noortele võimalust osaleda ja proovida uusi stiile tantsus, kogeda põnevaid muusikalisi ning kunstilisi elamusi, millega Lõuna-Eesti noorel pole võimalik tihedalt kokku puutuda.

Ürituse korraldajateks on Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumi kuus 11. klassi õpilast, kes korraldavad seda kõike Eesti Energia noorte ettevõtlikkuse arenguprogrammi ENTRUM raames.

TÄPSEM INFORMATSIOON: http://inspiratsioon.eu/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar